hlavní nabídka | začátek stránky ↑
- Home
- Sortiment
- Ingredience
- Pro zamilované
- Zajímavosti o pizze
Pizza Ristorante chutná vždy jako v italské restauraci.
Pizza italského typu s pikantním salámem a feferonkami.
Křupavé tenké těsto s bohatou oblohou a kvalitními surovinami - to je jedinečná pizza Ristorante. Tato pizza je obložena pikantním salámem, kousky feferonek a sýrem Mozzarella.
Náš tip: Ristorante je ještě křupavější a sýr ještě táhlejší a šťavnatější, pokud upečete pizzu v troubě při spodním a horním ohřevu (lépe než horký vzduch). Přejeme Vám dobrou chuť!
Energetické a výživové hodnoty | Ve 100 g | 1 Pizza | % DDD* |
---|---|---|---|
Energetická hodnota (kJ): | 1 006,00 | 3 219,00 | 38,00 % |
Energetická hodnota (kcal): | 240,00 | 768,00 | 38,00 % |
Tuky (g): | 10,70 | 34,20 | 49,00 % |
z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 3,50 | 11,20 | 56,00 % |
Sacharidy (g): | 26,20 | 83,80 | 32,00 % |
z toho cukry (g): | 2,90 | 9,30 | 10,00 % |
Bílkoviny (g): | 8,90 | 28,50 | 57,00 % |
Sůl (g): | 1,33 | 4,26 | 71,00 % |
*% Doporučené denní dávky (DDD). Tato doporučení byla vyvinuta specialisty na výživu a odpovídají doporučené denní dávce na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal (pro dospělou ženu). Tato doporučení lze individuálně upravit v závislosti na pohlaví, věku a úrovni tělesné aktivity.
Když se řekne, že Dr.Oetker má pizzu pro každého, určitě to není tvrzení s nadsázkou. Široká nabídka pizz s bohatou a pestrou oblohou na chutném těstě totiž uspokojí i ty nejnáročnější milovníky tohoto jednoduchého a rychlého jídla.
Pokud si chcete pochutnat na pizze s tenkým křupavým těstem a bohatou oblohou, která chutná vždy jako v italské restauraci, sáhněte pro pizzu Ristorante. Je ideální například pro romantickou večeři ve dvou. Vybrat si můžete celkem z 13 různých druhů, které pohladí chuťové buňky i náročných labužníků.
Ristorante to je tenké křupavé těsto a bohatá obloha z vybraných surovin, která dělá pizzu Ristorante neodolatelnou. Pizza Ristorante chutná vždy jako v italské restauraci.